Νέα

Καλώς ήλθατε στη Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε.!

Η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Στόχος της είναι να έχει 100% ευχαριστημένους πελάτες. Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την παροχή άριστων υπηρεσιών, την συνέπεια και την εργατικότητα που πάντα χαρακτηρίζουν την εταιρία μας.

Αγοράστε έξυπνα,κερδίστε χρήματα με προϊόντα της ΗΡ.

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 01/02/2011 – 23/04/2011 σε ένα από τα πολυμηχανήματα της σειράς ΗΡ Officejet, Officejet Pro ή Photosmart η ΗΡ σάς επιστρέφει έως και 50 €.(Πληροφορίες)

Ειδικές τιμές Φεβρουαρίου για τα προϊόντα της HP!

Σας ενημερώνουμε ότι έως τις 28/2/2011 θα ισχύουν οι νέες μειωμένες τιμές στα μοντέλα της σειράς HP. (Πληροφορίες)

20 ΧΡΟΝΙΑ Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε!

Στις 21 Ιουνίου, η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. γιόρτασε τα εικοστά γενέθλιά της. Με την ίδια συνέπεια, δυναμική, αγάπη και αφοσίωση συνεχίζουμε το έργο μας στον τομέα της Πληροφορικής. Ελπίζουμε και τα επόμενα 20 χρόνια να κυλίσουν γεμάτα από επιτυχίες και ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας στηρίζουν και μας προτιμούν όλο αυτόν τον καιρό.

Η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. γίνεται GOLD PARTNER της HP

Από 1η Φεβρουαρίου 2009 η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε είναι GOLD PARTNER της HP για συστήματα OPS με dedicated ομάδα πωλητών και τεχνικών για την υποστήριξη των λύσεων της HP.

H M. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. γίνεται 1st Tier συνεργάτης της DELL

Από τον Φεβρουάριο του 2009, η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι 1st Tier συνεργάτης της DELL και έχει dedicated τμήμα πωλήσεων και υπηρεσιών για τα προϊόντα και τις λύσεις της.

Η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη FUJITSU SERVICES

Η Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη FUJITSU SERVICES σε έργα υποστήριξης μηχανογραφικού εξοπλισμού. Με την συνεργασία αυτή αναβαθμίζεται περεταίρω η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών που η εταιρία δίνει στους πελάτες της.

Συνεργασία με την APC – MGE

Η εταιρία μας σύναψε στρατηγική συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία UPS και IT Infrastructure στον κόσμο APC – MGE. Με την συνεργασία αυτή η εταιρία μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες οποιουδήποτε DATA CENTER δίνοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστειθέμενης αξίας.

H M. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. στρατηγικός συνεργάτης της MICROSOFT για το CRM και Virtualization

H MICROSOFT έχει επιλέξει την Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ως έναν από τους στρατηγικούς συνεργάτες της για την προώθηση και εγκατάσταση του Microsoft Dynamics CRM και των νέων λύσεων virtualization που παρέχει. H M. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε έχει πιστοποιημένους πωλητές και τεχνικούς στα προϊόντα της Microsoft και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Στρατηγική συνεργασία M. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. – EATON

Ο γνωστός όμιλος εταιριών EATON επισύναψε στρατηγική συμφωνία με την εταιρία μας στο κομμάτι της υποστήριξης των προϊόντων MGE Office Protection System. Πλέον η εταιρία μας είναι ο Official Service Provider των προϊόντων UPS MGE OPS.