Διαδραστικά Προϊόντα

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Numonics είναι μια αναγνωρισμένη πρωτοπόρος εταιρεία η οποία το 1994 δημιούργησε τον πρώτο διαδραστικό πίνακα που χρησιμοποιούσε στυλό και συνεχίζει ως σήμερα να καινοτομεί εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι βασιζόμενες στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή παρουσιάσεις. Η πατενταρισμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το εύχρηστο συνοδευτικό λογισμικό αποτελούν εργαλείο στα χέρια του δασκάλου χωρίς να απαιτείται εκτεταμένη εκπαίδευση στη χρήση τους.

Οι πίνακες EASYBOARD που κυκλοφόρησαν το 2009 είναι το νεότερο μέλος στην κατηγορία διδαραστικών πινάκων. Η προσθήκη τους δίπλα στους best selling πίνακες Intelliboard(I-board) παρέχει πολλά χαρακτηριστικά και οφέλη σε πολύ οικονομική τιμή. Το DIGITAL PRESENTATION APPLIANCE(DPA) πωλείται ακόμη σε διάφορες χώρες μαζί με το αυθεντικόInteractive Presentation Manager (IPM). Οι Διαδραστικοί πίνακες της Numonics έχουν εγκατασταθεί σε χιλιάδες τάξεις παγκοσμίως χρησιμοποιώντας διάφορες εμπορικές ονομασίες.

Το PI-1900 LCD tablet monitor και το INTELLIMONITORαναπτύχθηκαν για να βελτιώσουν τις παρουσιάσεις που δίνονται σε βήμα μπροστά σε μεγάλο κοινό δίνοντας την δυνατότητα στον παρουσιαστή να σχολιάζει και να παρουσιάζει χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό στυλό, αντικρίζοντας παράλληλα το ακροατήριο.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία RF είχαν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του INTELLISLATE το 2008. Είναι η τρίτη γενιά ασύρματων φορητών συσκευών παρουσίασης και αντικατέστησε το MobilePresenter II που χρησιμοποιούσε τεχνολογία Bluetooth. Οι συσκευές αυτές είναι χαμηλού βάρους και δένουν στους παρουσιαστές την ελευθερία να περιηγούνται στους υπολογιστές τους από οποιοδήποτε σημείο της τάξης.

Στις ΗΠΑ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, παιδαγωγοί, μαθητές, εκπαιδευτές και παρουσιαστές επωφελούνται από την τεχνολογία που τους επιτρέπει να μοιράζονται τις ιδέες τους και να αλληλεπιδρούν με το ακροατήριό τους χωρίς συμβιβασμούς. Τα μαθήματα και οι ιδέες δεν είναι πλέον στατικά, αφού γραφικά, αρχεία ταινιών και ήχου μπορούν πλέον άκοπα να ενσωματώνονται σε οποιαδήποτε παρουσίαση. Οι σημειώσεις μπορούν να αποθηκεύονται και να διανέμονται στο ακροατήριο, απελευθερώνοντάς το από την ανάγκη να κρατά χειρόγραφες σημειώσει. Οι συμμετέχοντες στο μάθημα, δεν είναι πλέον παθητικοί παρατηρητές, αντιθέτως αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των παρουσιάσεων τονώνοντας την μεταξύ τους συνεργασία και την προσοχή στο παρουσιαζόμενο υλικό.

Τα προϊόντα της Numonics και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί έχουν βραβευθεί από τους ειδικούς για την εφευρετικότητα στη σχεδίαση και τις εφαρμογές. Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Φιλαδέλφεια ανακήρυξε την Numonics “Κατασκευάστρια της χρονιάς” για το έτος 2000 και ο οργανισμός Ben FranklinTechnology Partnership βράβευσε την Numonics με το βραβείο καινοτομίας για το έτος 1997. Οι Διαδραστικοί Πίνακες τηςNumonics διακρίθηκαν από το περιοδικό Presentations Magazineκατά τα βραβεία Standing Ovation Awards το 2005. Τα Religious Product News ανακήρυξαν το DPA το 2005 ως “Hot Product”. Το 2006, το περιοδικό Multimedia & Schools Magazine βράβευσε τοMobilepresenter BT με μια κριτική 5 αστέρων, την υψηλότερη βαθμολογία του. Τέλος το Technology & Learning τίμησε τοMobilepresenter, περιλαμβάνοντάς το στα βραβεία “Awards ofExcellence” το έτος 2006 ενώ πρόσφατα το Intellislateανακηρύχθηκε νικητής στα βραβεία Awards of Excellence” του 2008.