Οι πίνακες Easyboard οι οποίοι κυκλοφόρησαν το 2009, είναι οι νεότεροι και πλέον εύκολοι στη χρήση ψηφιακοί διαδραστικοί πίνακες που είναι σήμερα διαθέσιμοι στους δασκάλους. Έχουν σχεδιαστεί ώστε η προσοχή να δίνεται στους μαθητές και το μάθημα και όχι στην τεχνολογία.

Απλά αγγίξτε την επιφάνεια του πίνακα με το στυλό πολυμέσων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του υπολογιστή όπως άνοιγμα αρχείων εκτέλεση video clip,λήψη αρχείων από το διαδίκτυo, όλα από το εμπρός μέρος της τάξης διατηρώντας παράλληλα την προσοχή των μαθητών.

Η γραμμή εργαλείων δίνει πληθώρα εύκολων στη χρήση εργαλείων παρουσίασης στον δάσκαλο ώστε οι μαθητές να εστιάζουν στο μάθημα. Στυλό υποσημειώσεων, επιλογές τμήματος της οθόνης, αποκάλυψη τμήματος της οθόνης, δημιουργία σημείου προσοχής στον πίνακα και πολλές άλλες λειτουργίες ενεργοποιούνται αγγίζοντας το εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων με το στυλό πολυμέσων. Μπορείτε εύκολα να κάνετε υποσημειώσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Windows, έγγραφα, σχέδια και σελίδεςInternet και να τις αποθηκεύσετε είτε για να τις στείλετε ηλεκτρονικά είτε για να τις ενσωματώσετε σε παρουσίαση.

Το περιεκτικό λογισμικό Easyboard virtual whiteboard είναι το τέλειο εργαλείο για την οργάνωση του σχεδίου για το μάθημα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από το διαδίκτυο και ενσωματώνοντάς τες με άλλες πληροφορίες ώστε να δημιουργήσετε δυναμικά διασκεδαστικά σχέδια μάθησης. Μπορείτε να γράψετε και να σχεδιάστε πάνω από εικόνες που προβάλλετε, να κάνετε σχόλια με χρώμα, να κάνετε επισημάνσεις, να κόψετε και να επικολλήσετε εικόνες και να τα επιλέξετε τμήματα της παρουσίασης για μελλοντική χρήση.

Οι πίνακες Easyboard θα βελτιώσουν την ποιότητα της παρουσίασής σας και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αυξημένη συμμετοχή και συνεργασία των μαθητών και την βελτιωμένη μάθηση.

Τεχνικό Φυλλάδιο Easyboard.